joi, 7 aprilie 2022

Publicat la 4/07/2022 11:44:00 a.m. de

Lucrări avansate pe șantierele din zona Aviației și zona centrală

Primăria Municipiului Mediaș derulează ample lucrări de asfaltare și modernizare în cartierul Aviației, prin contractul „Reabilitare străzi municipiul Mediaş – zona Cartier Aurel Vlaicu – etapa I str. Prot. I. Moldovan, Petru Maior, Trandafirilor, Octavian Fodor, Vlad Ţepeş, M. D. Roman, Intrarea Aviației,  A. Vlaicu – parţial, Dealul Furcilor“.

Primăria Municipiului Mediaș tratează în continuare cu atenție sporită investițiile din zona Primăriei și din zona Aviației, unde au loc lucrări cu fonduri de la bugetul local. „Am anunțat încă de la începutul acestui an că investițiile care se derulează cu fonduri de la bugetul local și care reprezintă o prioritate pentru mine sunt cele pe care le avem în zona Primăriei, mai exact străzile Michael Weiss, I.C. Brătianu și Virgil Madgearu, investiții pe care le vom finaliza într-un termen relativ scurt. De asemenea, o investiție mare o reprezintă cea din zona cartierului Aviației. Aici am modernizat rețelele de canalizare pluvială, am efectuat lucrări pentru introducerea cablurilor în subteran, iar acum venim cu modernizarea drumului și refacerea sistemului rutier.
Am vorbit cu foarte mulți oameni de aici, sigur că așteptarea a fost mare, dar mă bucur să văd faptul că, în marea lor majoritate, medieșenii care locuiesc în aceast zonă, sunt mulțumiți de investiția pe care o realizăm“, a declarat primarul Gheorghe Roman.


Până în acest moment s-au finalizat lucrările de asfaltare pe străzile Memorandist D. Roman, Vlad Ţepeş, Trandafirilor și parțial Protopop I. Moldovan, anume sectorul cuprins între pârâul Moșnei și str. Vlad Țepes, informează Primăria Municipiului Mediaș.

În perioada imediat următoare vor continua lucrările pe străzile Prot. I. Moldovan, Petru Maior, Octavian Fodor, Dealul Furcilor, Intrarea Aviației,  A. Vlaicu – parţial.

Valoarea totală a contractului este de 8.409.349,77 lei, iar fondurile provin din bugetul local al municipiului Mediaș.

    Trimite prin e-mail