marți, 12 aprilie 2022

Publicat la 4/12/2022 05:11:00 p.m. de

Femeie înjunghiată în gât, a murit în stradă

O femeie de 74 de ani din Mediaș a murit pe stradă, după ce a fost lovită cu un cuțit în zona gâtului. Din spusele martorilor, femeia ar fi ieșit din casă cu gunoiul pentru a-l duce la pubela. A fost atacată. Tragedia a avut loc pe strada Păltiniș.

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 12,30, prin apel 112, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, o femeie este căzută pe o stradă din municipiu,  prezentând o posibilă rană care sângerează din zona gâtului.
La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale, acestea din urmă efectuând manevre de resuscitare ale persoanei în cauză, fără succes însă, fiind pronunțat decesul femeii.
Din primele cercetări efectuate de către polițiști a rezultat că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, din municipiul Mediaș.
Deoarece din constatările preliminarii a reieșit faptul că moartea femeii ar fi survenit ca urmare a săvârșirii unei fapte cu violență,  a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să stabilească situația de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință“, transmite Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Trupul femeii a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.

    Trimite prin e-mail