joi, 3 martie 2022

Publicat la 3/03/2022 04:53:00 p.m. de

Medieșeni cu suflet mare! Donațiile ajung la refugiații din Ucraina

 Primăria Mediaș mulțumește tuturor medieșenilor care au răspuns inițiativei lansate de către primarul municipiului, Gheorghe Roman, de a participa la campania de strângere de ajutoare umanitare pentru a ajuta persoanele refugiate din Ucraina.

Demarată la finalul săptămânii trecute, acțiunea se realizează prin intermediul Direcției de Asistență Socială, iar persoanele care s-au alăturat până în acest moment au donat numeroase alimente neperisabile, produse de igienă, îmbrăcăminte pentru copii, pături.

Toate produsele vor ajunge la refugiații ucrainieni în cursul zile de duminică, 6 martie 2022, când angajați ai Direcției de Asistență Socială se vor deplasa în localitatea Siret din județul Suceava.

Medieșenii care doresc să se alăture acestei inițiative și să contribuie cu produse de strictă necesitate o pot face până inclusiv sâmbătă, 5 martie 2022, la sediul Direcției de Asistență Socială Mediaș, Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr. 11. Programul de primire a donațiilor este de luni până vineri între orele 7:00 și 17:00, iar sâmbăta între orele 13:00 și 17:00.

De asemenea, angajații Direcției de Asistență Socială care vor transporta produsele donate de medieșeni își propun să desfășoare  și activități de voluntariat în localitatea suceveană, pentru câteva zile, în funcție de nevoile identificate de către Direcția de Asistență Socială din Siret.

 

    Trimite prin e-mail