vineri, 4 februarie 2022

Publicat la 2/04/2022 09:45:00 a.m. de

TELVERDE pentru medieșenii aflați în carantină sau izolare

Primăria Mediaș, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul persoanelor aflate în carantină sau izolare, în contextul creșterii semnificative a numărului acestora, atât în municipiu, cât și la nivel de județ. 


Astfel, acestea pot suna la serviciul TELVERDE 0800800602, dacă au nevoie de ajutor în ceea ce privește cumpărăturile de alimente sau medicamente, respectiv pentru plata facturilor. Linia telefonică gratuită este disponibilă în fiecare zi de luni până vineri și este deservită de mai mulți asistenți sociali. 

„Deoarece în ultima perioadă numărul cazurilor de infectare cu SARS CoV-2 a crescut foarte mult, Primăria municipiului Mediaş prin Direcţia de Asistenţă Socială vine în sprijinul persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu şi va acorda tot ajutorul necesar acestora pentru efectuarea de cumpărături de alimente şi medicamente sau pentru plata facturilor. Astfel, dacă aveţi nevoie de ajutorul nostru, ne puteţi suna gratuit, de luni până joi, între orele 07:00-15:30, iar vineri între orele 07:00-13:00 la numărul de telefon 0800800602, iar asistenţii noştri sociali vă vor acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie“, transmite Bianca Tătaru, purtătorul de cuvânt al Direcției de Asistență Socială Mediaș. 
    Trimite prin e-mail