joi, 17 februarie 2022

Publicat la 2/17/2022 04:36:00 p.m. de

Salon de Business la Aeroportul Internațional Sibiu

Lagardere Travel Retail, lider de piață în domeniul retailului adresat călătorilor, anunță deschiderea Salonului de Business din cadrul Aeroportului Internațional Sibiu, precum și a unei cafenele So!Coffee conectate cu acesta. Compania își confirmă astfel, angajamentul de a investi pentru viitorul mediilor de călători, extinzându-și prezența în principalul punct de trafic aerian din centrul României.


Noul Business Lounge se află în zona de Plecări Externe, după controlul de securitate, și reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internațional Sibiu. Spațiul oferă pe o suprafață de peste 80 mp serviciile clasice întâlnite în marile aeroporturi din lume – zonă de relaxare, presă de actualitate și străină, internet de mare viteză, acces la știri și la programul zborurilor, facilități de încărcare a dispozitivelor electroniceși servicii de imprimare și scanare. La acestea se adaugă o selecție de cafea de specialitate, ceai, băuturi reci și calde, sucuri proaspete, gustări, sandvișuri, salate și deserturi, furnizate de noua cafenea So!Coffee, cu o suprafață de aproximativ 18mp anexată Salonului de Business. Astfel, începând cu data de 1 martie, pasagerii se vor putea bucura de un moment de respiro înainte de călătorie, accesul fiind realizat în baza cărții de îmbarcare, conform politicii liniilor aeriene, a cardului bancar sau prin plata unei taxe de acces.
În acest fel Lagardere Travel Retail își extinde în acest fel gama de servicii oferite pasagerilor în Aeroportul Internațional Sibiu, unde este prezentă încă din 2007, operând în prezent patru unități, inclusiv noua cafenea So!Coffee inaugurată în luna februarie. În Sibiu, compania are deschise și 7 magazine Inmedio, dintre care două în sistem de franciză, magazine situate în mall-uri și galerii comerciale.


„Suntem în Sibiu din 2006 și ne bucurăm să fim martorii dezvoltării unei puternice comunități locale de afaceri, care așteaptă, după cum este firesc, servicii la standarde de excelență. Am înțeles această nevoie și am venit în întâmpinarea conducerii aeroportului, alegând să ne extindem parteneriatul ce durează, deja, de 15 ani și care a făcut ca în 2021 unul din trei pasageri ai aeroportului să ne treacă pragul. Vedem acest proiect ca pe o expresie a angajamentului Lagardere Travel Retail de a acționa ca un catalizator al schimbării mediilor de călătorie și de a forma o veritabilă alianță cu autoritățile locale pentru servicii și produse de calitate. Este un moment important în care toți jucătorii din domeniul călătoriilor șă înțeleagă că experiența de cumpărare și infrastructura modernă sunt servicii fundamentale oferite călătorilor și să acționeze în această direcție”, a spus Marius Văcălău, CEO Lagardere Travel Retail.
La rândul ei, Daniela Câmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu a declarat:
Această investiție completează efortul nostru de a le oferi călătorilor standarde cât mai înalte de calitate a serviciilor. Pentru noi, ca autoritate, acesta este încă un exemplu de parteneriat public – privat prin care am reușit să contribuim în comunitate. De aceea, salut inițiativa companiei Lagardere Travel Retail și a Aeroportului Internațional Sibiu pentru acest proiect, le mulțumesc și le doresc mult succes”.
    Trimite prin e-mail