duminică, 6 februarie 2022

Publicat la 2/06/2022 11:58:00 a.m. de

„Nu pot să rămân indiferent“

Foști fotbaliști emblematici pentru Mediaș reacționează în urma veștii că Gaz Metan se îndreaptă spre faliment. Jucători medieșeni, născuți și crescuți aici, care au ajuns la echipa mare și „și-au dat viața pe teren“, pentru ei, familiile lor, pentru vecini, pentru cei care umpleau tribunele până la refuz, indiferent că jucau în campionat ori cupele europene.

foto: facebook/Gaz Metan Mediaș

Ionuț Buzean a transmis un mesaj emoționant, în care își manifestă speranța că fotbalul de nivel înalt să nu moară în orașul de pe malul Târnavei Mari:   
 
„Nu pot sa raman indiferent fata de situatia actuala a clubului Gaz Metan chiar daca drumurile noastre nu s-au mai intersectat de cand am renuntat la cariera de fotbalist. Insa Gaz Metan nu inseamna actuala conducere sau vechea conducere, Gaz Metan suntem noi, cei care am facut istorie pt acest club.
Vreau sa ne aducem aminte de anul 2011 cand intregul staf tehnic si 5 jucatori din primul 11 erau medieseni. Tribunele erau pline meci de meci iar noi jucam play off de Europa League...Era o emulatie, un fenomen care se petrecea in orasul nostru. Din pacate in ultimii ani s-a mers pe mana jucatorilor straini, clubul nu a mai fost administrat corect iar rezultatele nu au intarziat sa apara...datorii...300 de spectatori in tribune etc.
Referitor la datoria existenta, mi se pare normal sa se faca un audit financiar iar cei care au cauzat datoria sa o platesca. Este inadmisibil cum la club sa existe o datorie de 3 mil de euro iar presedintele sa demisioneze peste noapte fara sa dea niste explicatii in spatiul public in conditiile in care Gaz Metan este finantat in mod direct de 3 companii de stat care si-au respectat promisiunile banesti.
Sper ca toti factorii decizionali sa se aseze la aceeasi masa si sa caute solutii pt ca acest fenomen sa nu moara in orasul nostru in care doar el a mai ramas.
Hai Gazu!“, a transmis Ionuț Buzean.
 
Născut pe 18 septembrie 1982 la Mediaș, Ionuț Buzean a îmbrăcat tricoul alb-negru în 16 sezoane, timp în care a evoluat a strâns peste 300 de meciuri în Liga 1, Liga 2, Cupa României și în preliminariile Europa League
    Trimite prin e-mail