miercuri, 2 februarie 2022

Publicat la 2/02/2022 08:34:00 a.m. de

Bani puși deoparte pentru pensionari din Mediaș

Primăria Mediaș va premia și în 2022 persoanele care au ajuns la o vârstă venerabilă, dar și cuplurile de aur. Nouă medieșeni care își vor sărbători anul acesta vârsta de 100 ani vor primi o diplomă de excelență, dar și un premiu în bani. De asemenea, vor fi premiați octogenarii, precum și cuplurile care vor aniversa 50 ani de căsătorie. Mai multe proiecte de hotărâre în acest sens au fost votate de către aleșii locali în ședința ordinară din luna ianuarie.
 
 
„La fel ca în ultimii ani, Primăria municipiului Mediaș dorește să îi omagieze pe cei mai vârstnici cetățeni, prin oferirea unor premii constând în diplome și sume de bani. Astfel, la inițiativa primarului municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, consilierii locali au hotărât în ședința ordinară din data de 27 ianuarie asupra acordării unor premii speciale în anul 2022 locuitorilor municipiului Mediaș și ai satului aparținător Ighișu Nou. Categoriile pentru care se dorește premierea sunt persoanele care împlinesc 50 de ani de căsătorie, precum și cele care serbează 80 de ani de viață. Ca o noutate pentru acest an, a fost inițiată și premierea medieșenilor care vor împlini 100 de ani de viață“, a declarat Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.
În anul 2021, municipalitatea a premiat 348 de persoane care au împlinit 80 de ani de viață, respectiv 109 familii care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie. 
    Trimite prin e-mail