marți, 18 ianuarie 2022

Publicat la 1/18/2022 05:26:00 p.m. de

Thellmann militează pentru plafonarea prețurilor

Deputatul medieșean Christine Thellmann și-a arătat determinarea de a milita pentru plafonarea prețurilor la facturile de gaz și electricitate. Spune că cele peste un milion de facturi greșite vor fi stornate şi retrimise, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalităţi.


Împreună de colegii liberali din Parlament, dă asigurări că va susține inițiativa în Parlament și va veni cu noi îmbunătățiri pe parcurs.
 
Gazul și curentul electric nu vor rămâne un lux pentru români!
Înțelegem că prețurile au crescut în toată regiunea, dar închiderea caloriferului sau a centralei nu trebuie să fie o soluție pentru nimeni. De aceea, Guvernul pregătește noi măsuri de plafonare și compensare a facturilor la gaz și curent electric. Atât consumatorii casnici, cât și producătorii locali, IMM-urile, școlile și spitalele vor beneficia de prețuri plafonate la facturile de gaz și electricitate.
Cele peste un milion de facturi greșite vor fi stornate şi retrimise, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalităţi.
Voi susține această inițiativă în Parlament și vom veni cu noi îmbunătățiri pe parcurs.
Românii nu trebuie să deconteze de unii singuri această criză energetică.“, transmite deputatul medieșean Christine Thellmann.
    Trimite prin e-mail