marți, 18 ianuarie 2022

Publicat la 1/18/2022 08:06:00 p.m. de

Incendiu auto la Agârbiciu

Un autoturism a luat foc în această după-amiază pe raza localității Agârbiciu. Un bărbat care circula spre Mediaș a observat că iese fum de sub capota autoturismului său. La fața locului au intervenit pompierii medieșeni alături de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Axente Sever, care au lichidat incendiul. 

Flăcările au distrus compartimentul motor și s-a degradat habitaclul autoturismului, cauza probabilă de producere a incendiului fiind un scurtcircuit electric produs ca urmare a unei defecțiuni la alternator.

Intervenție promptă

„Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș alături de membrii SVSU Axente Sever au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere în localitatea Agârbiciu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism. Un cetățean în timp ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Mediaș, în zona localității Agârbiciu, a observat că iese fum de sub capota autoturismului său. Pentru a putea verifica mai bine situația, acesta s-a oprit la rude în localitatea Agârbiciu unde a constatat incendiul. Forțele sosite la fața locului au lichidat prompt incendiul în limitele găsite. A ars compartimentul motor și s-a degradat habitaclul autoturismului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs ca urmare a unei defecțiuni la alternator. Nu au fost semnalate victime“, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe al Județului Sibiu. 

    Trimite prin e-mail