luni, 13 decembrie 2021

Publicat la 12/13/2021 09:13:00 a.m. de

Muzeul ASTRA a fost premiat de cel mai mare site de călătorii din lume

Muzeul în Aer Liber din Sibiu a obţinut distincţia Tripadvisor Travelers Choice Award 2021,  datorită recenziilor şi opiniilor vizitatorilor şi turiştilor din întreaga lume.

Suntem bucuroși de oaspeții noștri, dar și de recenziile lor pe site-ul tripadvisor.com!  Ele ne-au oferit în acest an distincția ,,Travelers Choice Award 2021” sau, pe românește, ,,Alegerea Călătorilor în anul 2021”. Această clasificare este bazată pe recenziile și opiniile lăsate pe siteul tripadvisor.com de călători sau turiști din întreaga lume. Premiul recunoaște și confirmă astfel cele mai bune unități de turism în tot ceea ce înseamnă serviciile, calitatea acestora, dar mai ales gradul de satisfacție al călătorilor”, au anunţat reprezentanţii muzeului sibian pe pagina de Facebook.

Muzeul ASTRA este prezent pe siteul tripadvisor.com la capitolul ,,Things to do”, adică lucruri pe care merită să le facă/ vadă un călător/ turist atunci când vine în vizită la Sibiu. Descrierea pe care o fac administratorii celebrului site muzeului nostru este următoarea: ,,Muzeul ASTRA este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa și cel mai complet (arhitectură tradițională, meșteșuguri, evenimente, expoziții la fel), alei de peste 10 km și peste 400 de clădiri din lemn, piatră, cărămidă reconstruite în muzeu pentru a ilustra cotidianul/ viața de zi cu zi a strămoșilor care au trăit în satele României. Diversitatea, multiculturalitatea și tradiția păstrate și retrăite în Muzeul în aer liber din Pădurea Dumbrava sunt principalele atuuri ale Muzeului ASTRA.” În dreptul descrierii sunt postate 1148 de fotografii, lăsate de vizitatorii care ne-au trecut pragul, dar și 922 de rewiew-uri (647 – excelent, 196 – foarte bun, 49 – mediu, 30 – mai putin bune), care atribuie Muzeului ASTRA 4 stele și jumătate, din 5 stele maxim posibile.

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume, cu peste 400 de milioane de vizitatori unici și aproape jumătate de miliard de comentarii/ recenzii despre unități turistice din toată lumea.
    Trimite prin e-mail