joi, 23 decembrie 2021

Publicat la 12/23/2021 03:39:00 p.m. de

Încă nu ai aflat despre noua parcare a Aeroportului Internațional Cluj? (P)

Cu o capacitate de peste 300 de locuri şi preţuri atractive, noua parcare se află la doar câteva minute de mers pe jos până la terminalele aeroportului, facilitând călătoriile tale programate pentru 2022.

Din dorinţa de a crea noi condiţii favorabile de călătorie și de a oferi servicii în avantajul pasagerilor, Aeroportul Internațional Cluj a deschis în anul 2021 o nouă parcare aflată în propria gestiune, la prețuri avantajoase, în funcție de perioada solicitată.

Unde mai exact este parcarea? Îți spunem noi...

Parcarea compusă din două zone aflate în exterior, e situată la aproximativ 200 metri față de Terminalele Sosiri și Plecări: Lotul 1 Vest , care dispune de 135 locuri de parcare cu acces dinspre oraș și Lotul 2 Est, care dispune de 200 locuri de parcare, cu acces din strada Traian Vuia dinspre Apahida.

Te întrebi dacă este nevoie de rezervare? Răspunsul este nu!

Accesul auto în parcare se face fără rezervare, pe baza unui tichet eliberat de la casieria parcării, iar tarifele și abonamentele aferente se pot achita în numerar (cash) sau cu cardul (POS) în incinta parcării. Sistemul de taxare și accesul este disponibil non-stop, repere privind localizarea putând găsi în schiţa de acces de mai jos.

Din informaţiile noastre, în următoarea perioadă, Aeroportul Internaţional Cluj va face demersuri pentru modernizarea parcării gestionate, pentru a asigura pasagerilor şi nu numai condiţii şi servicii la standarde europene, la preţuri atractive şi într-o locaţie uşor accesibilă pentru o călătorie reuşită.
Dacă ai nevoie de informații suplimentare privind tarifele sau accesul în parcare, poți consulta pagina www.airportcluj.ro, Sectiunea Parcare Aeroport.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj – Partenerul de încredere al călătoriilor tale!    Trimite prin e-mail