marți, 7 decembrie 2021

Publicat la 12/07/2021 08:23:00 a.m. de

FOTO: Clipe de groază pe A1 Sebeș – Sibiu. Victimă încarcerată – UPDATE

Accident de dimineață pe A1 Sebeș – Sibiu. O victimă a rămas încarcerată.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere pe autostrada A1, Sebeș – Sibiu la un accident rutier produs între un autoturism și un TIR.

Din primele informații sunt implicate două persoane dintre care una încarcerată.

UPDATE, IPJ: Coliziunea a fost față-spate între două TIR-uri și un autoturism. Cei doi ocupanți ai autoturismului, șoferița și un copil, primesc îngrijiri medicale și vor fi transportați la spital.
Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte care au dus la producerea accidentului. Traficul se desfășoară îngreunat pe banda 2.

UPDATE ISU: În urma accidentului, echipajul de descarcerare a extras o persoană de sex feminin din autoturismul implicat care a fost predată unui echipaj SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport la spital. De asemenea un copil (fată) de cca 7 ani a primit asistență medicală și a fost transportată la spital cu traumatism cranio cerebral și traumatism membru inferior.

Totodată un bărbat, de aproximativ 45 de ani (șoferul unuia dintre TIR – uri) a fost evaluat medical și transportat la UPU Sibiu cu traumatism abdominal.

Sursă imagini: DRDP Brașov

    Trimite prin e-mail