miercuri, 15 decembrie 2021

Publicat la 12/15/2021 11:00:00 p.m. de

Concurs de desene pentru copii


Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu a lansat o provocare pentru preșcolarii și elevii unităților de învățământ din județul Sibiu: participarea la un concurs de desene cu titlul „Cum pot să fiu mai bun de Crăciun”. Copiii sunt invitați să realizeze desene și mesaje care să reprezinte ceea ce înțeleg prin bunătate, precum și acțiunile prin care cred că pot deveni mai buni. Sub coordonarea profesorilor consilieri școlari, lucrările vor fi expuse în grădinițele și școlile din care fac parte, iar începând cu data de 23 decembrie, cele mai interesante dintre acestea vor fi expuse în cadrul expoziției „Fii mai bun!”, organizată la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu. Expoziția va fi deschisă până la începutul anului 2022.
 
„𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐬𝐮𝐫𝐬𝐞 ș𝐢 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧ță 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥ă 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮
organizează EXPOZIȚIE de desene și mesaje de Crăciun cu titlul

''𝐅𝐈𝐈 𝐌𝐀𝐈 𝐁𝐔𝐍! - 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐧𝐞 ș𝐢 𝐠â𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐫ă𝐜𝐢𝐮𝐧''

Participanți vor fi preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ în care își desfășoară activitatea profesori consilieri școlari.

𝐂𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢:

𝟖 - 𝟏𝟕 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 - realizarea creațiilor artistice de către preșcolari și elevi sub coordonarea profesorilor consilieri școlari și selecția lucrărilor (un desen și un mesaj pe unitatea de învățământ) ce vor fi trimise către CJRAE Sibiu.
Profesorii consilieri școlari vor organiza o expoziție cu lucrările preșcolarilor sau elevilor în unitatea de învățământ în care își desfășoară activitatea. Lucrările care vor fi trimise la CJRAE Sibiu vor fi selectate în urma voturilor exprimate de către elevi.
𝟐𝟎 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 - trimiterea lucrărilor selectate la CJRAE Sibiu.
𝟐𝟑 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏- organizarea expoziției cu lucrările preșcolarilor și elevilor la sediul CJRAE SIbiu cât și pe site-ul instituției“, transmite Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.
    Trimite prin e-mail