sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Publicat la 11/20/2021 05:11:00 p.m. de

VIDEO: Aftermovie UNTOLD Festival 2021!

Organizatorii UNTOLD au lansat săptămâna aceasta aftermovie-ul ediției din 2021. O minicapodoperă care surprinde perfect bucuria revederii dintre artiști și fani, atmosfera magică din timpul festivalului.

FOTO: Captură YouTube

Sute de mii de oameni, din întreaga lume, s-au bucurat din nou, în septembrie, de 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic UNTOLD din Cluj-Napoca.
A fost o ediție puternic marcată de emoția reîntâlnirii dintre fani și artiști, după doi ani de pauză. Prestația artiștilor, reacțiile și mai ales trăirile lor la vederea fanilor, fantasticele jocuri de lumini, experiențele din public, cu toate au fost surprinse cu ajutorul a peste 20 de camere de luat vederi și drone. După ore de vizionare, selecție și montaj a celor mai bune imagini, săptămâna aceasta a ieșit „în lume“ o minicapodoperă, un videoclip care suprinde perfect cea mai emoționantă ediție UNTOLD de până acum.
Montajul conține și testimoniale ale unor artiști internaționali, dar și a unor fani care descriu trăirile unice de care au avut parte în timpul festivalului, dar și stările prin care au trecut în ultimii doi ani.
 
VIDEO: Aftermovie UNTOLD Festival 2021


UNTOLD a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană în 2021. Au performat, inclusiv cu numeroase piese noi, peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki. În cele 4 zile de festival au fost înregistrați peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii.

    Trimite prin e-mail