luni, 1 noiembrie 2021

Publicat la 11/01/2021 12:53:00 p.m. de

Străzi recepționate în cartierul Gloria

Recepție finală a lucrărilor de echipare tehnico-edilitară de pe străzile Aurel Mititelu și Nicolae Drăgan din cartierul Gloria


Proiectul de investiție în valoare de 3,1 milioane de lei a fost finanțat în cea mai mare prin intermediului Programului Național de Dezvoltare Locală II, dar și de la bugetul local. Pe cele două străzi a fost realizată rețeaua de alimentare cu apă, rețeaua de canalizare pluvială, de canalizare menajeră, iluminatul public, trotuarul din pavaj și carosabilul din asfalt.
 
Medieșeni mulțumiți
 
„Încă din mandatul anterior am promovat proiecte atât pe fonduri guvernamentale, dar şi pe fonduri europene şi de la bugetul local. Putem să observăm că o parte din aceste proiecte sunt în derulare, iar o parte sunt finalizate. Acum am făcut recepţia la o investiţie pe care am derulat-o prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, iar valoarea acestei investiţii este de aproximativ 3 milioane de lei. Am stat de vorbă cu oamenii din această zonă a oraşului şi mă bucură faptul să constat că în marea lor majoritate sunt mulţumiţi de această investiţie. Promisiunea mea este aceea că în continuare administraţia locală va căuta programe guvernamentale şi europene, în aşa fel încât în mare parte din lucrările pe care le derulăm în oraş să accesăm fonduri extrabugetare“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului de pe Târnava Mare. 
    Trimite prin e-mail