marți, 23 noiembrie 2021

Publicat la 11/23/2021 04:39:00 p.m. de

Moș Crăciun pleacă de la Copșa Mică spre Republica Moldova

Locuitorii orașului Copșa Mică și nu numai sunt încurajați doneze produse alimentare în cadrul campaniei „Și eu pot să fiu Moș Crăciun!”, inițiată de Primăria Copșa Mică.


Produsele vor ajunge în localitatea Ștefan Vodă din Republica Moldova, oraș cu care Copșa Mică a semnat, în anul 2018, un acord de înfrățire. Organizatorii campaniei s-au gândit ca în acest an să aducă puțină bucurie în sânul familiilor defavorizate din orașul fraților noștri de peste Prut.
Distribuirea pachetelor va fi asigurată de pompierii voluntari din Copșa Mică.
„Şi eu pot să fiu Moş Crăciun! Urmând exemplul celor de la Tăşuleasa Social, care an de an prin „Camionul de Crăciun”, i-au bucurat cu cadouri frumoase pe toți copiii de la grădinițele şi școlile din orașul nostru, în acest an, ne dorim ca şi noi, la rândul nostru, să le facem o bucurie copiilor din Ştefan Vodă, Republica Moldova, oraș înfrățit cu orașul nostru.
Astfel, lista cu produsele care trebuie să facă parte din conținutul unui pachet a fost distribuită către grădinițe, şcoli şi asociații interesate de acest proiect. Toate pachetele sunt standard şi vor fi distribuite tuturor copiilor. Transportul va fi asigurat de către pompierii voluntari din Copşa Mică, în perioada cuprinsă între Crăciun şi Revelion. Te invităm să faci și tu parte din acest proiect!”, este mesajul transmis de Primăria Copșa Mică.

Pachetele vor fi la fel, urmând să conțină:
- Zahăr - 2 kg;
- Făină albă - 2 kg;
- Făină de mălai - 1 kg;
- Orez - 1 kg;
- Paste făinoase - 1 kg;
- Fasole boabe - 1 kg;
- Ulei - 2 l;
- Conserve pateu - 4 buc;
- Conserve carne - 4 buc;
- Conserve fasole - 4 buc;
- Pastă de dinţi - 2 buc;
- Periuţă de dinţi - 2 buc;
- Şampon/ gel de duş - 2 buc;
- Dulciuri (ciocolată, bomboane, napolitane);
- Jucărie - 1 bucată;
- Rechizite (caiete, creioane, pixuri, acuarele).


    Trimite prin e-mail