marți, 19 octombrie 2021

Publicat la 10/19/2021 09:26:00 a.m. de

VIDEO: Întâlnire cu locuitorii din Ighișu Nou

Primarul Gheorghe Roman s-a întâlnit în weekend cu locuitori ai satului aparținător Ighișul Nou. 


Ca de obicei, s-a informat asupra problemelor existente și a adus la cunoștința celor prezenți planurile municipalității pentru zona respectivă. În cazul Ighișu Nou, a venit cu informații despre stadiul proiectelor cu fonduri europene care urmează să se deruleze aici: reabilitarea drumului Mediaș - Ighișu Nou și reabilitarea școlii și a grădiniței din sat. Pentru că se apropie iarna, la întâlnire au fost invitați și reprezentanți ai Ocolului Silvic, pentru a oferi amănunte privind asigurarea lemnelor de foc.
Edilul șef s-a folosit de prilej pentru a-i îndemna din nou pe locuitori să se informeze din surse oficiale despre pandemia de Covid 19, să se protejeze și să se vaccineze.     
„În perioada următoare vor începe lucrări extrem de importante pentru satul aparținător Ighișu Nou. Am avut sâmbătă 16 octombrie o întâlnire cu medieșenii care locuiesc aici. Astfel, le-am adus la cunoștință faptul că, în această perioadă, sunt în derulare licitațiile, iar până la sfârșitul anului viitor vor începe efectiv lucrările, la modernizarea drumului care face legătura între Mediaș și Ighiș, și la reabilitarea școlii și a grădiniței din sat. Toate aceste investiții se vor derula cu fonduri europene nerambursabile.
Un alt subiect a fost asigurarea lemnului de foc pentru iarnă. Explicații în acest sens au dat reprezentanții Ocolului Silvic Mediaș. Nu în ultimul rând, i-am îndemnat pe toți cei prezenți să se vaccineze, să se protejeze și să se informeze doar din surse autorizate“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

 

    Trimite prin e-mail