joi, 21 octombrie 2021

Publicat la 10/21/2021 03:45:00 p.m. de

Recepție finală la Liceul Teoretic „Axente Sever“

Corpul C al Liceului Teoretic „Axente Sever“ a fost renovat complet, după 2 ani de lucrări de termoizolație, hidroizolație, reparații copertine, zugrăveli și vopsitorii, înlocuirea burlanelor și a geamurilor de la pod, dar și a ușilor interioare de la demisolul clădirii. 


Valoarea lucrărilor este de 422.093 lei.Am efectuat astăzi recepția finală la corpul C de la Liceul Teoretic „Axente Sever“. Este o lucrare începută în urmă cu aproximativ doi ani de zile, după discuțiile pe care le-am avut cu doamna director și Consiliul de Administrație al liceului, cu finanțare de la bugetul local, dar și de la SNGN Romgaz SA. Profit de ocazie pentru a mulțumi doamnei director pentru buna colaborare și directorului general și Consiliului de Administrație al Romgaz, pentru susținerea pe care au oferit-o pentru ducerea la bun sfârșit a acestei lucrări“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.
 
Trei corpuri de clădire
 
În urma acestei investiții, Liceul Teoretic „Axente Sever“ are la dispoziție, de acum, trei corpuri de clădire pentru elevii săi. „Putem spune că s-a reabilitat complet clădirea Corpului C, s-a început în interior, apoi subsolul clădirii, iar în vara aceasta am reușit, cu ajutorul Primăriei Municipiului Mediaș și prin implicarea domnului primar, să terminăm renovarea acestui corp, care a fost și anvelopat. Putem spune că acum este reabilitat de la A la Z întregul corp, inclusiv cu centrală termică și ne bucurăm că putem începe orele cu unele clase de elevi în această clădire. Mulțumesc încă o dată Primăriei Mediaș, care se implică în activitatea școlară, se preocupă de oferirea condițiilor pentru un învățământ de calitate și bineînțeles în special domnului primar,  care este mereu alături de noi și răspunde solicitărilor noastre“, a declarat Ana-Maria Agîrbiceanu, directorul Liceului Teoretic „Axente Sever“.
    Trimite prin e-mail