miercuri, 27 octombrie 2021

Publicat la 10/27/2021 11:28:00 a.m. de

ELECTRIC, un spectacol care promite să surprindă plăcut Mediașul

Stagiunea Orgelsommer 2021 se va încheia la Mediaș în ultima zi a lunii octombrie. Sala Traube va găzdui, duminică seara, de la ora 19.00, un eveniment inedit intitulat ELECTRIC.


Este vorba despre un spectacol electrizant pentru flaut și medii electronice, adică instrumente, spectacol de lumini și lasere, pe muzica compozitorului Cristian Lolea. Spectacolul va fi susținut de Matei Ioachimescu la flaut și de artistul multimedia Tom Brânduș.
 
Experiență... electrizantă 

„Îndrăgitul flautist Matei Ioachimescu revine în România cu spectacolul ELECTRIC, un show exploziv și emoționant al cărui protagonist este flautul, acompaniat de această dată de medii electronice audio-vizuale. Așadar, în 31 octombrie, publicul din Mediaș va avea parte de o experiență muzicală inedită care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual. Astfel, solistul Matei Ioachimescu, binecunoscut pentru prezența sa scenică electrizantă, va da viață unui univers sonor fantastic imaginat de mult premiatul compozitor Cristian Lolea pentru flaut solo și bandă electronică, un univers aflat la granița muzicii culte-contemporane cu muzica de film și cu cea de divertisment. Dimensiunea vizuală este semnată de Tom Brânduș, unul dintre cei mai reputați și inovatori artiști multimedia, care va crea un show live de lumini și lasere. Și pentru ca experiența ELECTRIC să fie completă, elementul surpriză este reprezentat de artista Patricia Vincent, care va concepe o vestimentație spectaculoasă pentru protagonistul show-ului“, anunță Edith Toth, organist. Evenimentul de duminică seara este organizat de Biserica Evanghelică Sfânta Margareta și Primăria municipiului Mediaș. 
    Trimite prin e-mail