marți, 19 octombrie 2021

Publicat la 10/19/2021 04:10:00 p.m. de

Debut cu dreptul în campionat

Echipa feminină de tenis de masă a CSM Mediaș a terminat turul de campionat al Diviziei B pe locul I.
 

Jucătoarele pregătite de antrenorul Viorel Stere au câștigat toate partidele disputate la sfârșitul săptămânii trecute la Moinești. Acestea au învins CSM Buzău, CSM Moinești, CS U Craiova și LPS Numărul II Constanța.
De asemenea, echipa de băieți, angrenată în Divizia A, a câștigat două dintre cele șapte runde disputate și a încheiat turul pe poziția a VI-a.
Participarea celor două echipe de tenis de masă la competițiile de la sfârșitul săptămânii trecute a fost asigurată datorită cofinanțării primite de la Consiliul Județean Sibiu și sprijinului Primăriei municipiului Mediaș.
 
Victorii pe linie
 
La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 15-17 octombrie, a avut loc turul Campionatului național de tenis de masa pe echipe seniori, Divizia A și B masculin și feminin. Acesta s-a desfățurat în trei localități, Moinești, Bistrița și București. Sportivii de la CSM Mediaș s-au deplasat la Moinești și Bistrița. În cele trei zile de competiție, echipa de fete a CSM Mediaș formată din Moga Mădălina, Moca Mara, Herciu Gabriela și Hila Beatrice, a avut de disputat 4 runde. Fetele au reușit să își îndeplinească obiectivul, terminând turul pe locul I. Acestea s-au impus în fața echipelor CSM Buzău cu 3-0, CSM Moinești cu 3-1, CS U Craiova tot cu 3-1 și LPS Numărul II Constanța cu 3-0.
 
Sprijin de la autorități
 
Divizia A masculin a avut loc la Bistrița, acolo unde a evoluat echipa de băieți formată din Pînzar Andrei, Cîndea Cristian și Ghenu David. Conform programului, aceștia au disputat 7 runde și au reușit să obțină două victorii. Medieșenii au reușit să câștige cu ACS Voința Câmpulung, scor 3-1 și CSM Arad, de asemenea 3-0 și au terminat astfel turul pe locul 6.
„Ne bucurăm pentru aceste rezultate bune, obținute pe măsura muncii lor sub îndrumarea domnului antrenor Viorel Stere și le dorim succes la competițiile viitoare. Participarea și prezentarea Clubului Sportiv Municipal Mediaș la acest campionat, a fost asigurată de cofinanțarea primită de la Consiliul Județean Sibiu și sprijinul Primăriei municipiului Mediaș“, spune Rodica Văcar, din partea CSM Mediaș.
    Trimite prin e-mail