miercuri, 6 octombrie 2021

Publicat la 10/06/2021 09:20:00 a.m. de

Bursă suplimentară, pentru 8 elevi de top din Mediaș

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni“ din Cimitirul Ortodox Mediaș oferă elevilor burse de merit și în acest an școlar. 


Bursele au o valoare de 200 lei fiecare și vor fi acordate lunar unui număr de cinci liceeni și trei elevi ai claselor a VIII-a. Aceștia trebuie să aibă media de absolvire a anului şcolar 2020-2021 peste 9 - în cazul elevilor de liceu și 9,50 - în cazul elevilor de clasa a VIII-a şi nota la purtare 10. De asemenea, trebuie să participe la ora de Religie ortodoxă, să fie implicaţi în acţiuni de voluntariat şi să participe la concursuri, simpozioane sau diferite proiecte. Totodată, aceștia trebuie să compună un eseu de minim 300 de cuvinte, în cazul elevilor de liceu, cu tema „Iubirea aproapelui” sau o compunere - în cazul elevilor de clasa a VIII-a - cu aceeaşi temă, de minim 150 de cuvinte, pornind de la citatul „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi!”. 
Dosarele pot fi depuse la secretariatul liceului sau al școlii la care învață elevii până pe 8 octombrie 2021 sau se pot trimite la adresa de email: burseapp@gmail.com. Bursele vor fi revizuite semestrial.
    Trimite prin e-mail