sâmbătă, 25 septembrie 2021

Publicat la 9/25/2021 10:33:00 a.m. de

Primăria Mediaș răsplătește performanța

26 de tineri au primit diplome de excelență și câte un premiu în bani.
 

Aceștia au obținut rezultate foarte bune la examenul de bacalaureat și Evaluarea Națională din acest an. La inițiativa primarului Gheorghe Roman, consilierii locali au votat, în ședința extraordinară desfășurată la sfârșitul lunii august, acordarea unor premii speciale fiecărui absolvent de gimnaziu sau liceu din municipiul Mediaș care a obținut media peste 9,50 la examenele de evaluare națională sau bacalaureat susținute în sesiunea iunie - iulie 2021. 
„Am considerat întotdeauna extrem de importantă investiția în educația copiilor și a tinerilor noștri, de aceea am încercat în permanență să răsplătim eforturile pe care ei le depun pentru obținerea unor rezultate deosebite în ceea ce privește școala“, a explicat Gheorghe Roman.
Moment festiv
 
Premierea elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură a avut loc în sala mare de ședințe a Primăriei. Primarul Gheorghe Roman a oferit diplome speciale pentru 18 absolvenți de liceu și opt absolvenți ai școlilor gimnaziale din municipiul Mediaș, dar și premii în bani, fiecare în valoare de 1.500 de lei. La eveniment au mai luat parte părinți ai elevilor premiați, directori și cadre didactice din unitățile de învățământ medieșene. 
Am premiat 26 de tineri care, datorită muncii lor, a sprijinului primit din partea cadrelor didactice coordonatoare și a susținerii necondiționate a părinților, au reușit să obțină medii peste 9,50 la examenele de Evaluare Națională și de bacalaureat pe care le-au susținut în această vară. Apreciez în mod deosebit eforturile depuse de acești tineri, îi felicit pe toți pentru această performanță și le doresc mult succes pe drumul pe care fiecare și-l alege în continuare. De asemenea, doresc să vă asigur că și pe viitor voi propune alocarea de fonduri pentru a sprijini și a răsplăti munca depusă de elevii medieșeni“, a mai spus edilul-șef al municipiului de pe Târnava Mare.
    Trimite prin e-mail