joi, 23 septembrie 2021

Publicat la 9/23/2021 03:05:00 p.m. de

Ghiozdane şi rechizite pentru elevi nevoiași


120 de elevi din familii defavorizate din Moşna şi din Mediaş au primit ghiozdane şi rechizite, la început de an școlar, în cadrul unei campanii desfășurate de Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” şi „Sfinţii Mărturisitori Transilvăneni” din cimitirul ortodox Mediaş, la iniţiativa şi cu implicarea preotului Flaviu Fleşer.
„Comunitatea noastră a ieşit din nou în întâmpinarea nevoilor pe care le au copiii din familii defavorizate, acum, la începutul noului an şcolar. Am oferit 120 de ghiozdane complet echipate, dintre care 83 pentru elevii şcolii din localitatea Moşna, 14 ghiozdane pentru elevi din cadrul Şcolii Gimnaziale nr 4 din oraşul nostru, iar restul au fost oferite unor elevi de la Şcoala Gimnazială «George Popa» şi la Şcoala Gimnazială «Mihai Eminescu» din Mediaş. A fost o campanie care a adunat bucuria, zâmbetul şi implicarea credincioşilor bisericii noastre şi prin care am dorit să aducem elevilor nevoiaşi cele necesare pentru a învăţa”, a transmis preotul Flaviu Fleşer.
În cadrul campaniei, au fost achiziționate şi manualele auxiliare pentru cei 14 elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 4 - învățământ tradițional din Mediaş.
    Trimite prin e-mail