miercuri, 22 septembrie 2021

Publicat la 9/22/2021 12:00:00 p.m. de

Elevi din Mediaș, la specializare în Spania

21 de elevi din clasa a XI-a, specializarea Tehnician în turism, și trei profesori de la Colegiul Școala Națională de Gaz participă, în perioada 13-24 septembrie, în Sevilia, la proiectul Erasmus+ „Competențe europene în turism – Șansa Noii Generații pentru integrarea pe piața muncii“, având ca parteneri Escuela Superior de Hosteleria de Sevilla: Hotel Taberna del Alabardero și Euromind Projects SL.


Proiectul are ca obiective: perfecționarea elevilor în domeniul hotelier și de alimentație prin desfășurarea de activități practice sub îndrumarea specialistului Javier Delazquez; dobândirea de cunoștințe culturale din zona respective și îmbunătățirea abilităților de limbă engleză și spaniolă; achiziționarea și implementarea de tehnici de socializare cu potențialii clienți și co-echipieri.
Elevii beneficiază de experiența în turism într-o țară cu înalte standarde de calitate în acest domeniu, Spania și implicit zona Sevilla fiind zone cu tradiție în domeniu serviciilor turistice. În acest fel, la întoarcerea în țară, elevii vor avea posibilitatea să pună în practică abilitățile și atitudinile dobândite, fiind un exemplu de bună practică pentru colegii lor și pentru partenerii economici locali.
În același timp, elevii au posibilitatea de a comunica eficient într-o limbă de circulație internațională și de a-și dezvolta abilitățile de muncă în echipă, aspecte atât de necesare în vederea viitoarei lor integrări pe piața muncii din societatea multiculturală de astăzi. 
    Trimite prin e-mail