miercuri, 22 septembrie 2021

Publicat la 9/22/2021 11:24:00 a.m. de

Director nou la CSS Mediaș

De la începutul lunii septembrie, Dan Popa asigură interimatul la șefia Clubului Sportiv Școlar (CSS) Mediaș și va participa la concursul pentru ocuparea postului de director programat la jumătatea lunii viitoare. Fost sportiv de performanță și actual antrenor, acesta spune că a decis că e momentul să facă acest pas și să își asume conducerea instituției acolo unde activează de ani buni.

„M-a determinat faptul că sunt în această activitate de atâția ani, profesor aici, mi-am început cariera de jucător tot aici. Au trecut niște etape, niște ani și am decis că e momentul acum să preiau această funcție. A fost o dorință a mea, este o plăcere că sunt aici și sper să reușesc să fac lucrurile să fie din ce în ce mai bune. Deocamdată foarte multe obiective nu mi-am propus pentru că urmează examenul care este peste aproximativ o lună de zile. Principalul meu obiectiv este o colaborare cât mai bună cu Primăria Mediaș, cu primarul Gheorghe Roman“, a explicat Dan Popa.

Clubul Sportiv Școlar Mediaș are în prezent aproximativ 500 de sportivi la cele cinci secții de fotbal, baschet, handbal, atletism și tenis de câmp. Din cauza pandemiei, activitatea a avut de suferit anul trecut, astfel că în prezent lucrurile se reiau cumva de la zero. 
    Trimite prin e-mail