luni, 6 septembrie 2021

Publicat la 9/06/2021 05:46:00 p.m. de Anonim

Aeroportul Internațional Cluj, premiat la Air Transport Awards 2021, după eforturi uriașe

 

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost premiat în cadrul Air Transport Award 2021, cu premiul ATN Corporate.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a obținut distincția ATN Corporate Award cu ocazia Air Transport Awards 2021.

Ceremonia a avut loc vineri la Atena, odată cu Summer Aviation Forum 2021, eveniment la care au participat lideri din industria transporturilor aeriene. Premiile Air Transport 2021 au fost organizate de Hermes – Air Transport Organisation, ATN – Air Transport News și ALA – America Latina Aeronoticias.

În discursul său de bun venit, dr. Kostas Iatrou, președinte al Air Transport Awards 2021, a declarat: „Aș dori să felicit câștigătorii. Aceste personalități, organizații și companii au reușit să facă față cu succes celei mai grave crize cu care s-a confruntat aviația vreodată. Să ai succes în aceste vremuri dificile este mai important și mai dificil ca oricând și, astfel, aceste personalități, organizații și companii și-au dovedit fără îndoială abilitățile excepționale de leadership”.

„Suntem deosebit de onorați pentru distincția acordată Aeroportului Internațional Cluj cu ocazia Premiilor Air Transport 2021. Efortul aeroportului clujean de recuperare a traficului, în august 2021 am ajuns la 80% din numărul de pasageri înregistrați în august 2019, și gestionarea cu succes a activității în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial sunt apreciate la nivel internațional. Dedicăm acest premiu angajaților aeroportului pentru efortul, devotamentul și profesionalismul care le-au dovedit în această perioadă”, a menționat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu.

În cadrul ceremoniei Air Transport Awards 2021, alături de Aeroportul Internațional Cluj au mai obținut distincții personalități, organizații și companii prestigioase din aviație.

Câștigătorii pe categorii sunt:

-Premiul individual ALA: Alex de Gunten
-Premiul Organizației Internaționale ALA: ACI-LAC
-Premiu individual ATN: Andreas Papatheodorou, președinte, Hellenic Aviation Society
-ATN Corporate Award: Aeroportul International Cluj
-Premiul Organizației Internaționale ATN: ALTA
-Aeroportul anului: Aeroportul iGA Istanbul
-Linea aeriană a anului: Qatar Airways
– Premiul „Katerina și George Iatrou” pentru realizarea vieții: Angela Gittens
-Liderul Anului: Luis Felipe de Oliveira, Director General, ACI

    Trimite prin e-mail