luni, 20 septembrie 2021

Publicat la 9/20/2021 04:47:00 p.m. de

A fost semnat contractul „Servicii de asistență tehnică pentru managementul proiectului, publicitate și supervizarea lucrărilor de execuție din aria de operare a S.C. Apa Târnavei Mari S.A., din județul Sibiu, din cadrul proiectului major „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”

Vești bune de la Apa Târnavei Mari. Astăzi a fost semnat contractul „Servicii de asistență tehnică pentru managementul proiectului, publicitate și supervizarea lucrărilor de execuție din aria de operare a S.C. Apa Târnavei Mari S.A., din județul Sibiu, din cadrul proiectului major „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”



Contractul are o valoare de 20.990.000,00 lei fără TVA și o durată de implementare de 35 luni, începând de la data prevăzută în ordinul administrativ de începere emis de Entitatea Contractantă.
Reamintim că, „Proiect Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, Județul Sibiu” (cod SMIS 137169), finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020 (POIM), are o valoare totală de 700.258.507,21 RON (inclusiv TVA). Finanțarea investiției se face astfel: 94% din fonduri publice nerambursabile, din care 85% Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, 13 % bugetul de stat și 2% bugetele locale. Contribuția Operatorului Regional la finanțarea investiției este de 6%.

    Trimite prin e-mail