luni, 16 august 2021

Publicat la 8/16/2021 09:24:00 a.m. de

Vicecampioană balcanică de juniori!


Medieșeanca Iulia Mărginean este vicecampioană balcanică de juniori! Sportiva antrenată de antrenorul Vasile Herman a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului la Balcaniada de Juniori care a avut loc la sfârșitul săptămâni trecute în orașul Kraljevo din Serbia. Iulia a concurat în proba de 1.500 metri și s-a clasat pe poziția a doua, cu un timp de 4 minute, 31 de secunde și 98 de sutimi. 37 atleți au reprezentat România la cea de-a 18-a ediție a Campionatelor Balcanice de atletism rezervate cadeților sub 18 ani. Bilanțul a fost de 11 medalii, dintre care patru de aur, cinci de argint și două de bronz.

Iulia Mărginean este elevă a Liceului Teoretic Axente Sever in clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și atletă a Clubului Sportiv Școlar Mediaș. 
„O felicităm pe axentista noastră și pe antrenorul acesteia Vasile Herman pentru această performanță internațională și îi dorim rezultate cât mai bune și la următoarele competiții“, a transmis Liceul Teoretic Axente Sever pe pagina de socializare.
    Trimite prin e-mail