luni, 16 august 2021

Publicat la 8/16/2021 10:02:00 a.m. de

Mediaș XCO, competiție apreciată de la prima ediție

Municipiul de pe Târnava Mare a găzduit, sâmbăta trecută, în premieră, o etapă de Cupă Națională XCO Copii la care au participat 110 mici sportivi din toată țara.


Competiția de ciclism s-a adresat copiilor legitimați, cu vârsta între 5-14 ani. Aceștia au concurat pe un circuit închis, special amenajat în zona Binder Bubi. Competiția Mediaș XCO a fost organizată de către Clubul Sportiv Next Sports Blăjel și Asociația Mediaș 750 de ani în parteneriat cu Primăria municipiului Mediaș, Consiliul Județean Sibiu, Federația Română de Ciclism și Asociația de Turism și Ecologie Dianthus.
 
Încurajați de reușită
 
„Sâmbătă, 14 august 2021, a avut loc prima ediție a competiției de ciclism Mediaș XCO. La competiția care s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5-14 ani și cadeți/juniori, s-au înscris 110 sportivi, din toate colțurile țării. Vineri, 13 august, concurenții au parcurs traseul pentru antrenamentele libere și oficiale. Ziua s-a încheiat cu un tur ghidat care a inclus obiectivele turistice din municipiul Mediaș. Sâmbătă s-a desfășurat competiția, urmată de premierea la care a fost prezent Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș, alături de iubitori ai acestui sport și de voluntari. Modul de organizare a acestei competiții a fost apreciat de către reprezentanții Federației Naționale de Ciclism. Dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijit și au fost alături de noi la această primă ediție, sponsorilor, partenerilor și voluntarilor. Ne propunem ca la următoarea ediție să atragem și mai mulți participanți“, au transmis organizatorii Mediaș XCO.  
    Trimite prin e-mail