miercuri, 4 august 2021

Publicat la 8/04/2021 12:34:00 p.m. de

Un Mediaș mai frumos

S-a încheiat a doua etapă a concursului „Împreună facem Mediașul mai frumos“, organizat de Primăria municipiului de pe Târnava Mare. În cadrul acesteia au fost efectuate lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi din apropierea scărilor de bloc.

La concursul organizat de Primăria Mediaș 
participă nu mai puțin de 65 asociații de locatari

În perioada 2 - 6 august, comisia de jurizare se deplasează la toate cele 65 asociații de locatari înscrise în concurs, pentru a le evalua și pentru a desemna câștigătorii. Municipalitatea a organizat în această vară un concurs adresat tuturor asociațiilor de proprietari și locatari din oraș și a pus la bătaie premii în valoare de 50.000 lei.
 
În tot orașul
 
La începutul lunii iunie, Primăria Mediaș a demarat concursul între asociațiile de proprietari și locatari din municipiu. Acesta se desfășoară sub genericul „Împreună facem Mediașul mai frumos!“, iar obiectivul declarat era acela de a angrena cât mai multe persoane, care să contribuie în zonele în care locuiesc la înfrumusețarea acestora. „Dragi medieșeni, sunt convins că fiecare dintre noi își dorește ca Mediașul să fie un oraș cât mai prosper, mai curat, mai frumos. Cu toții ne mândrim de lucrurile  bune care să întâmplă în orașul nostru, motiv pentru care consider că trebuie să ne implicăm și mai mult și să arătăm că suntem o comunitate unită. Astfel, împreună cu Direcția de Administrare a Domeniului Public, am pus bazele unui concurs numit «Împreună facem Mediașul mai frumos!». Acesta se adresează tuturor asociațiilor de locatari și își propune înfrumusețarea spațiului din fața blocului unde fiecare locuiește“, spune primarul Gheorghe Roman.
 
Concurs cu premii
 
Premiile oferite în acest concurs sunt în valoare de 50.000 lei și constau în motounelte pentru tuns iarba precum și motounelte și foarfeci pentru toaletarea gardului viu. Regulamentul complet al Concursului  ,,Împreună facem Mediașul mai frumos!“ poate fi consultat atât pe pagina web www.primariamedias.ro, precum și la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Mediaș.

    Trimite prin e-mail