joi, 26 august 2021

Publicat la 8/26/2021 06:41:00 p.m. de

Toți pe două roți!

Primăria Mediaș încurajează în continuare mersul pe bicicletă. Împreună cu Clubul Sportiv Atletic STAR organizează mâine, de la ora 17, o primă ediție a evenimentului „Vineri prin oraș cu bicicleta“. Cu mic cu mare, suntem invitați să parcurgem în mod organizat un traseu care pornește din Piața Corneliu Coposu și care trece prin Vitrometan și Gura Câmpului. 


Medieșenii de toate vârstele sunt invitați să ia parte, așadar, la prima ediție a evenimentului „Vineri prin oraș cu bicicleta“. Proiectul, care are drept scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos, precum și încurajarea utilizării cât mai frecvente a bicicletei ca alternativă la transportul cu automobilul, a fost inițiat de Primăria Mediaș și Clubul Sportiv Atletic STAR.
Evenimentul va începe vineri după-amiază, la ora 17, va avea startul și sosirea în Piața Corneliu Coposu, iar participanții vor parcurge un traseu până în Vitrometan, Gura-Câmpului și retur. 
Pentru toți
 
„Activitatea este adresată deopotrivă copiilor și părinților, tinerilor și persoanelor adulte și are ca scop promovarea unui stil de viață activ și
sănătos, precum și încurajarea utilizării cât mai frecvente a bicicletei ca alternativă la transportul cu automobilul, astfel încât fiecare dintre noi să contribuim la un mediu urban cât mai curat și sănătos prin reducerea poluării și emisiilor de gaze. Evenimentul va avea startul și sosirea în Piața Corneliu Coposu și va urma traseul: strada Lucian Blaga – strada Unirii – strada Hermann Oberth – Șoseaua Sibiului – strada Gării – strada Titus Andronic – strada 1 Decembrie – strada Baznei – strada J. Honterus – Piața Regele Ferdinand I – strada Petofi Sandor. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului, participanții sunt obligați să poarte cască de protecție și să respecte regulile de circulație și distanțare socială. Totodată, copiii până la 14 ani vor fi însoțiți de părinți sau persoane adulte, iar pe tot parcursul traseului se va evita întrecerea“, a precizat Eugen Doroga, reprezentantul Clubului Sportiv Atletic Star. 
    Trimite prin e-mail