vineri, 27 august 2021

Publicat la 8/27/2021 08:15:00 p.m. de

500.000 de măști chirurgicale donate de asociația germană Rumänienhilfe, distribuite la sediul Primăriei


Primăria Mediaș continuă bătălia împotriva COVID-19. La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc, la sediul municipalității, o acțiune de distribuire a peste 500.000 de măști chirurgicale către reprezentanții unităților de învățământ, medici de familie, reprezentanți ai cultelor religioase, dar și asociațiilor din oraș. Măștile au fost donate municipiului Mediaș de către asociația germană Rumänienhilfe.
 
Îndemn la responsabilitate 
„Am distribuit de la sediul Primăriei municipiului Mediaș aproximativ 500.000 de măști chirurgicale către toate categoriile socio-profesionale și de vârstă cu risc sporit de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Am invitat la sediul primăriei reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, medici de familie și specialiști, reprezentanți ai asociațiilor de pensionari și, nu în ultimul rând, reprezentanți ai cultelor religioase. Le mulțumesc pe această cale tuturor persoanelor, instituțiilor și organizațiilor implicate în acest demers și îndemn în continuare întreaga comunitate să respecte măsurile igienico-sanitare necesare pentru combaterea riscului încă prezent de răspândire a COVID-19“, a declarat primarul Gheorghe Roman.
Acțiunea de la sfârșitul săptămânii trecute vine în completarea măsurilor pe care administrația publică locală le întreprinde pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19, dar și în contextul pregătirilor care se fac pentru începerea anului școlar în condiții de siguranță. 
    Trimite prin e-mail