sâmbătă, 21 august 2021

Publicat la 8/21/2021 11:44:00 a.m. de

Ritmuri polineziene pe străzile Sibiului | VIDEO

Sibiul a intrat în atmosfera Festivalului Internațional de Teatru. Ieri a avut loc și prima manifestare de stradă din cadrul festivalului. Este vorba de parada susținută prin muzică și dans pe strada Nicolae Bălcescu de grupul Aloha Tahiti din Polinezia.
Înființată în urmă cu 30 de ani, și cu sediul în Franța, această companie a călătorit în întreaga lume și a participat la cele mai mari festivaluri internaționale. Spectacolul Aloha Tahiti este o călătorie cu multiple tablouri bogate în culori și ritmuri.
Timp de aproximativ 30 de minute, cât a durat parada, sibienii și turiștii au putut să descopere Polinezia prin muzică, costume, dansuri tipice insulelor din Polinezia. Grupul este o trupă profesionistă de muzicieni, cântăreți și dansatori polinezieni, sub conducerea artistică a lui Terii Taputu.


Evenimentele în aer liber sunt an de an marile atracții ale FITS, la care publicul are acces gratuit, pentru a se bucura de frumusețea spectacolelor aduse de companii celebre din toate colțurile lumii.

    Trimite prin e-mail