marți, 24 august 2021

Publicat la 8/24/2021 02:03:00 p.m. de

Cantonament la Păltiniș

Sportivii de la secțiile de șah și tenis de masă ale CSM Mediaș se află în cantonament, până sâmbătă 28 august, la Centrul de Agrement pentru Tineret Păltiniș. 

Foto: CSM Mediaș

Printre obiectivele declarate ale cantonamentului se numără creșterea performanțelor sportive ale copiilor, fortificarea organismului în condiții de climă specifică zonei dar și dezvoltarea încrederii în sine a acestora. Activitatea este organizată cu sprijinul Primăriei municipiului Mediaș și al Consiliului Județean Sibiu
 
Rămân în formă
 
„În pauza competițională, pentru menținerea constantă a nivelului de pregătire și a formei sportive a juniorilor și cadeților, antrenorii și instructorii CSM Mediaș au recomandat participarea la un cantonament. Anul acesta CSM Mediaș a organizat o tabără – cantonament la Păltiniș, pentru sportivii înscriși și legitimați la secțiile de șah și tenis de masă. Obiectivele cantonamentului sunt ridicarea performanțelor sportive a copiilor, fortificarea organismului în condiții de climă specifică zonei, dezvoltarea încrederii în sine, a imaginii de sine, dezvoltarea spiritului de echipă, a comunicării și cooperării. Totodată, se urmărește desfășurarea unui program cu activități de educație privind protecţia naturii, prin care copiii să conștientizeze necesitatea convieţuirii în armonie cu natura. Acest proiect sportiv este realizat cu sprijinul Primăriei municipiului Mediaș și a cofinanțării primite de la Consiliul Județean Sibiu“, a declarat Rodica Văcar, directorul CSM Mediaș. 
    Trimite prin e-mail