joi, 19 august 2021

Publicat la 8/19/2021 09:05:00 a.m. de

80 de arbori tineri pentru Vasia


Lucrările de investiții din cartierul Vasia se vor finaliza în luna septembrie. Primarul Gheorghe Roman s-a întâlnit, la începutul săptămânii, cu locuitorii din zonă pentru a discuta despre ultimele detalii care mai trebuie puse la punct înainte de recepția finală a lucrărilor. Astfel, se amenajază în cartier mai multe zone verzi, se plantează 80 de copaci de diferite dimensiuni și se montează 30 de bănci și 40 de coșuri de gunoi.
„Deoarece investiția pe care Primăria Mediaș o derulează în cartierul Vasia se apropie de final, am stabilit o întâlnire cu medieșenii care locuiesc în zonă. Scopul principal al acesteia a fost acela de a ne pune de acord asupra ultimelor detalii, cum ar fi amenajarea zonelor verzi, montarea băncilor și a coșurilor pentru gunoi, plantarea unui număr de 80 de copaci de diverse dimensiuni, pe care trebuie să le parcurgem până la recepția finală a lucrării. A fost o lucrare grea, care a produs mult disconfort. Le mulțumesc tuturor medieșenilor care locuiesc în cartierul Vasia pentru înțelegerea și pentru susținerea arătate“, a precizat edilul-șef al municipiului de pe Târnava Mare.
Primăria Mediaș a derulat un proiect important de investiții în cartierul Vasia. Acesta a vizat modernizarea străzilor Castanilor, Toma Ionescu, Octavian Goga și George Topârceanu, cu fonduri de la bugetul local.
    Trimite prin e-mail