marți, 20 iulie 2021

Publicat la 7/20/2021 11:00:00 a.m. de

Teren cumpărat pentru extinderea cimitirului

Primăria Mediaș intenționează să cumpere mai multe suprafețe de teren de pe strada Păcii, în vederea extinderii Cimitirului Municipal, care se confruntă cu o lipsă a locurilor de veci. 


În acest sens, luni după-amiază a fost programată o ședință extraordinară a Consiliului Local, iar unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost cel cu privire la exprimarea acordului cu privire la necesitatea și oportunitatea achiziționării de către municipiul Mediaș a unor terenuri situate administrativ pe strada Păcii, în scopul extinderii Cimitirului Municipal. 
Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a consilierilor locali din data de 19 iulie 2021 s-a aflat proiectul de hotărâre privind exprimarea acordului Consiliului Local al Municipiului Mediaș cu privire la necesitatea și oportunitatea achiziționării de către municipiul Mediaș a unor terenuri situate administrativ pe strada Păcii fără număr, în scopul extinderii cimitirului municipal, precum și aprobarea achiziționării acestora. Suprafața totală propusă spre achiziție în acest scop este de 1.920 metri pătrați, fiind constituită din patru terenuri“ a precizat Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al municipalității medieșene.
    Trimite prin e-mail