luni, 19 iulie 2021

Publicat la 7/19/2021 10:48:00 a.m. de

La Perne 2: peste 1200 de spectatori

Municipiul Mediaș a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, cea de-a doua ediție a festivalului de film în aer liber „La Perne“. 


Organizatorii au pregătit pentru ediția din acest an un număr de șase filme, dintre care trei de scurtmetraj, nominalizate sau premiate la festivalurile de profil. În fiecare dintre cele trei seri de festival a rulat un scurtmetraj în deschidere, după care filmul vedetă. În prima seară, spectatorii au avut ocazia să vadă scurtmetrajul „Corijent“ și avanpremiera națională a filmului „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună“. În cea de-a doua seară de festival au rulat scurtmetrajul „2 lei 60“ și filmul „Luca“, în regia lui Horațiu Mălăele, iar în cea de-a treia seară, scurtmetrajul „Romanian Tradition“ în regia lui Pavel Bartoș și drama inspirațională „,Coborâm la prima“ de Tedy Necula. 
„La Perne 2 s-a încheiat, cu peste 1.200 de spectatori în trei zile de festival. Mulțumim Primăriei Mediaș pentru suport și implicare. Mulțumim totodată și tuturor sponsorilor. Fără voi nu ar fi fost posibil să aducem bucuria și emoția celor trei seri de film pentru toți medieșenii. Să ne vedem sănătoși la anul!“ spun organizatorii evenimentului. 
Festivalul a fost organizat de Contrast Publicitate în colaborare cu Primăria Mediaș, Caravana TIFF, Paralela 45 și ADD Transilvania Mea.

    Trimite prin e-mail