joi, 22 iulie 2021

Publicat la 7/22/2021 10:55:00 a.m. de

Medieșenii de la Sibiu Sounds Festival


Numărul medieșenilor care sunt implicați în desfășurarea Sibiu Sounds Festival este în creștere. Dacă la prima ediție Mediașul a fost reprezentat doar de proiectul Ela Sol, la edițiile următoare numărul artiștilor medieșeni prezenți pe scenă este vizibil mai mare, de la an la an. Sibiu Sounds este o platformă ce își propune susținerea și promovarea artiștilor locali (muzicieni, trupe) în rândul publicului, pentru a arăta valoarea, efervescența și creativitatea scenei muzicale din județul Sibiu.
 
Dinamic, într-o nouă formulă
 
La ediția din acest an au fost prezenți băieții de la Dinamic (care au mai cântat și în 2019 și 2020). Formaţia medieşeană Dinamic a cântat la Sibiu Sounds Festival sâmbătă, 17 iulie. Băieţii au interpretat piese proprii, cât şi două coveruri din repertoriul Uriah Heep şi Thin Lizzy. A fost prima apariţie la un festival în formula Mihai Dan (voce, chitară), Dragoş Radu (voce, chitară), Cătălin Chereji (voce, clape), Bolgar Arpad Attila (tobe) şi Mircea Hodârnău (voce, bass).
Un alt medieșean, Marius Stremțan, a cântat cu cei de la Alpha Q, Titus Onuțiu a urcat pe scenă alături de Statuar, în vreme ce Milu Oltean (foto) și-a făcut debutul ca membru al formației Riff.
Medieșeni avem implicați și în partea de organizare. Este vorba de Paul Opricean, care se ocupă de PR și design, și Gabriela Marcu, membră a Asociației Culturale S.ART.
    Trimite prin e-mail