miercuri, 16 iunie 2021

Publicat la 6/16/2021 02:45:00 p.m. de

„Energie pentru viață” și „Energia în spatele scenei”

Asociația Energia Inteligentă și Muzeul Gazelor Naturale din municipiul Mediaș organizează, săptămâna viitoare, evenimentul intitulat „Energie pentru viață”. Acesta va avea loc la Mediaș, joi, 24 iunie, și va fi prilejuit de aniversarea a cinci ani de activitate a Asociației Energia Inteligentă. Cu această ocazie, asociația a lansat două inițiative, „Energie pentru viață” și „Energia în spatele scenei”, care vor fi sărbătorite, de asemenea, în cadrul acestei manifestări.


„Energia în spatele scenei” este proiectul prin care Asociația Energia Inteligentă și Muzeul Gazelor Naturale și-au propus să aducă în lumina reflectoarelor jurnaliștii implicați în sectorul energetic, în semn de apreciere față de activitatea lor.
Prin proiectul „Energie pentru viață”, Asociația Energia Inteligentă va monta panouri fotovoltaice în cinci gospodării izolate din Munții Apuseni, situate prea departe de rețeaua de energie electrică pentru a îndeplini criteriul de eficiență și a fi racordate la electricitate și în același timp prea aproape de aceasta pentru a beneficia de finanțare pentru montarea de panouri. Realizarea acestui proiect a fost posibilă cu sprijin financiar din partea mai multor companii care s-au alăturat cauzei. (A. P.)
    Trimite prin e-mail