vineri, 25 iunie 2021

Publicat la 6/25/2021 10:44:00 a.m. de Anonim

Concurs internațional

Clubul Sportiv Municipal Mediaș participă săptămâna aceasta cu patru șahiști, la Festivalul Internațional de Șah FISCA 2021.

Este vorba despre Antonia Maria Onea Decean, Maria Mihăilă, Andra Horhat și Ștefania Czika, care vor lua parte la turneele clasic, rapid și blitz.

Primul turneu în sala de joc

„Cele patru sportive vor participa la Festivalul Internațional de șah FISCA 2021. Este vorba despre Onea Decean Antonia Maria, care va participa la turneul de opt ani, Mihăilă Maria, care va participa la turneul de sub 10 ani, Horhat Andra la turneul de sub 14 ani, iar la Open Seniori o avem pe Czika Ștefani, o tânără speranță de doar 16 ani. După cum știm, am avut un an de repaus total în ceea ce privește participarea la competiții în sala de joc, am avut doar competiții online, iar pentru toate cele patru fete acesta este primul turneu la care vor participa efectiv în sala de joc. Ele pornesc din partea cea mai de jos a listei de start, iar obiectivul este să facă fiecare 50% dintre punctele puse în joc“, a anunțat Emil Deliman, antrenor în cadrul Secției de șah a Clubului Sportiv Municipal Mediaș.

Competiția FISCA 2021 are loc în perioada 22 iunie - 1 iulie în stațiunea Cap Aurora, iar CSM Mediaș se află la a doua participare la acest concurs internațional de tradiție. (Alex PÎNTEA)

    Trimite prin e-mail