sâmbătă, 3 aprilie 2021

Publicat la 4/03/2021 10:22:00 a.m. de Anonim

Zboruri spre Dublin, Lisabona și destinații turistice din Turcia, Egipt și Maroc, de pe Aeroportul Cluj


Compania aeriană HiSky va opera în premieră anul acesta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, atât zboruri regulate cât şi zboruri charter turistice, unele dintre acestea fiind noutăţi absolute în reţeaua de destinaţii a aeroportului.


Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a organizat vineri, 2 aprilie, o conferință de presă în aer liber, cu ocazia poziţionării primei aeronave a companiei aeriene HiSky, pe baza sa operaţională de la Cluj-Napoca.

Printre noutățile introduse pe Aeroportul Cluj odată cu poziţionarea aeronavei HiSky se numără destinaţia regulată Lisabona (cu data de debut - 28 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de miercuri şi duminică) și destinaţia charter turistica Agadir, din Maroc.

De asemenea, prin intermediul zborurilor HiSky mai sunt programate zboruri regulate spre Dublin (cu data de debut - 29 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de luni şi joi), cât și spre 5 alte destinații charter turistice, precum Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), programate spre operare încă din luna aprilie a anului 2021.

„Urăm bun venit noii companii HiSky pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Ei, începând de astăzi, și-au făcut o bază aici, avionul acesta va fi poziționat pe aeroport. Mâine va fi deja prima decolare de pe aeroport a acestei companii. HiSky are un program foarte ambițios, sunt șase destinații turistice și două destinații regulate. Este vorba de Dublin, două zboruri pe săptămână și Lisabona, două zboruri pe săptămână. Lisabona este o noutate absolută pe aeroportul nostru. Zborurile regulate vor începe în 28-29 aprilie. Suntem convinți că toate destinațiile vor avea un mare succes”, a declarat directorul general al Aeroportului Cluj, David Ciceo.

„Era un vis de-al meu să aduc o companie aeriană, să aibă baza în Cluj. Acum a venit ziua. Alături de HiSky vom opera toate cursele charter spre Turcia, Egipt, Tunisia și Maroc pentru anul estival 2021. Pe parcurs avem alte destinații turistice care vor fi lansate cât de curând”, a adăugat managerul Amara Tour, Haithem Souani.

Evenimentul a reprezentat o ocazie unică de a lua un prim contact cu aeronava şi serviciile oferite de către noua companie aeriană Hi Sky, iar în cadrul acestuia participanţii au putut afla mai multe detalii despre zborurile operate şi pachetele turistice oferite de această companie, împreună cu touroperatorul Amara Tour.

Biletele de călătorie pentru destinaţiile Dublin si Lisabona sunt deja disponibile pe website-ul companiei aeriene HiSky www.hisky.aero iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.

Despre companie

HiSky s-a lansat pe piața aviației în luna februarie, 2020 și pune la dispoziția pasagerilor bilete spre mai multe destinații importante din Europa. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus. Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul companiei aeriene, www.hisky.aero.


Diana CÎMPEAN

    Trimite prin e-mail