vineri, 2 aprilie 2021

Publicat la 4/02/2021 10:11:00 a.m. de

Carusel de emoții, pe Scena Digitală

Luna aprilie aduce cu sine două noi producții care se alătură repertoriului online de pe Scena Digitală. Spectatorii pot viziona din această lună, pe bază de bilet individual sau abonament, versiunile filmate ale spectacolelor „Vara în care mama a avut ochii verzi” (regia Mariana Mihu-Plier) și „Contra democrației” (regia Alexandru Dabija), în calitate HD a imaginii.

În plus, abonații platformei, indiferent de tipul ales (1, 3, 6 sau 12 luni) se pot bucura în aprilie de spectacolul-cadou „Ravel Bolero: Cântecul dansului”, o producție Vuyani Dance Theatre.

Foto credit TNRS: Maria Ștefănescu

Scena Digitală este platforma online a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu care oferă spectacole și filme oricând, oriunde și de pe orice device, în condiții de calitate HD a sunetului și a imaginii. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de pe site-urile Entertix, mySTAGE, iaBilet și Eventbook. Spectacolele cadou oferite de TNRS nu pot fi vizionate pe bază de bilet individual, acestea fiind destinate doar deținătorilor de abonamente. 

    Trimite prin e-mail