miercuri, 10 martie 2021

Publicat la 3/10/2021 07:25:00 a.m. de Anonim

OFICIAL! Iohannis a anunțat NOI RESTRICȚII. Circulația noaptea va fi restricționată „mai devreme”



Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de alertă și noi restricții privind circulația pe timp de noapte. Carantina de noapte va fi implementată mai devreme.

Iohannis a ținut o conferință de presă la Palatul Cotroceni în care a anunțat că vor fi implementate noi restricții, odată cu prelungirea stării de alertă.

Din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19, carantina de noapte va începe „mai devreme”. Președintele a spus că doar până la ora 22 românii vor putea să circule liberi pe stradă fără declarație.

„Tendința de creștere este evidentă și din toate părțile ni se spune că presiunea pe secțiile de terapie intensivă este tot mai mare. Dragii mei, haideți să nu irosim tot ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare care merge foarte bine. (...) Trebuie să avem grijă să nu ne aruncăm la mal. Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri și restricțiile în vigoare vor fi păstrate, iar circulația pe timp de noapte care este restricționată acum de la ora 23 va fi restricționată mai devreme, probabil începând de la orele 22”, a anunțat Klaus Iohannis.

    Trimite prin e-mail