marți, 23 martie 2021

Publicat la 3/23/2021 01:20:00 p.m. de

Ciobănescul, vedeta DUMBRĂVENI DOG SHOW 2021!

Asociația Chinologică Sibiu şi Dog Show organizează, în perioada 27-28 Martie 2021, două Concursuri chinologice la Dumbrăveni, informează www.achsibiu.ro. „În această perioadă plină de incertutudine creeată de pandemia  COVID 19 și nesiguranța competițiilor viitoare, aveți oportunitatea de a vă lua dreptul de montă pentru câinii dumneavoastră“, transmite Asociația Chinologică Sibiu pe pagina de socializare, lansând totodată invitația celor interesați de a-și înscrie câinii în concurs până cel târziu mâine 24 martie, ora 17.

 
Intră în concurs mai multe rase, între care și Ciobănescul Românesc Carpatin, Ciobănescul Caucazian (Kavkazskaya Ovcharka), Ciobănescul de Asia Centrală (Sredneasiatskaia Ovtcharka) și Cane Corso.
 
Evenimentul are loc pe Stadionul Municipal Dumbrăveni, județul Sibiu, cu respectarea Măsurilor  de prevenire și gestionare a infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, cu ocazia organizării și desfășurării competiților chinologice înscrise în calendarul competițional 2021, conform Regulamentul A.Ch.R.
 
La concursurile de la Dumbrăveni ar fi trebuit să oficieze și arbitri sârbi, însă aceștia nu mai pot veni din cauza pandemiei. „Din cauza condițiilor de deplasare din Serbia în România și retur, cauzate de pandemia COVID 19, arbitrii din Serbia nu vor mai oficia la Concursurile de la Dumbrăveni“, anunță organizatorii.

    Trimite prin e-mail