miercuri, 17 martie 2021

Publicat la 3/17/2021 07:50:00 a.m. de

Campanie de curățenie la Șeica Mare

Primăria Șeica Mare declară război total persoanelor care aruncă gunoaie pe domeniul public, încălcând HCL 13/2020. Solicită sprijinul locuitorilor, pentru identificarea celor certați cu legea, dar și cu bunul simț. Amenzile pornesc de la 500 de lei.

 
Exemple de bună practică

 
Totodată, administrația locală anunță începerea acțiunii de igienizare a domeniului public și felicită cetățenii care i se alătură. „Stimati locuitori, Primăria Comunei Șeica Mare a început acțiunea de igienizare a domeniului public, acțiune pe care dorim să o continuăm alături de dvs.  Așadar, este lăudabilă inițiativa  unui grup de cetățeni de pe strada Răchite care, în colaborare cu personal al Primăriei, a intervenit în zona Pârâului Popii pentru defrișarea vegetației lemnoase și curățenie.
Pe această cale dorim să mulțumim public tuturor celor implicați. Suntem încântați că există astfel de oameni implicați în comuna noastră
“, transmite Primăria Șeica Mare, într-un comunicat.
 
Apel la cetățenii de bună credință

 
Potrivit Hotărârii de Consiliu Local nr 13 din 2020, aruncarea deșeurilor de orice fel pe domeniul public este interzisă și se sancționează cu amendă între 500 și 1000 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2000 lei pentru persoane juridice.Vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea tuturor persoanelor care încalcă regula păstrării curățeniei, întrucât suntem de părere că e nevoie de implicarea tuturor pentru păstrarea unui mediu curat și prosper. Astfel, orice sesizare, filmare sau fotografie pe care o dețineți și care poate constitui dovadă a unui fapt sancționat prin HCL 13/2020,  poate fi  trimisă pe adresa de e-mail a primăriei: primariaseicamare@yahoo.com.
Vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea persoanelor care încalcă regula păstrării curățeniei în Comuna Șeica Mare!!!
, se mai transmite în comunicat.

    Trimite prin e-mail