vineri, 26 februarie 2021

Publicat la 2/26/2021 09:40:00 a.m. de

Producția de containere a „explodat“

Sibienii de la Modular Plus știu să facă orice dintr-o construcție modulară: case, școli și grădinițe, spitale, birouri, etc


Nu toată lumea a avut de suferit din cauza crizei generate de Covid-19. Chiar dacă majoritatea business-urilor au avut pierderi majore pe durata ultimului an, câteva industrii se bucură de o prosperitate neegalată până în prezent. Acesta arată că pharma și IT, rămân, atât la nivel local cât și la nivel național principalele domenii care au înregistrat creșteri majore în cifra ce afaceri, iar veniturile angajaților sunt peste media pieței generale.
 
Producția de containere
 
O dată cu perioada de autoizolare a consumatorilor, acţiunile platformelor online de filme, ale producătorilor de pijamale precum și ale gigantului american de comerţ Amazon au atins cele mai înalte cote pe bursa americană. Aceasta a atras, de la sine, creșterea livărilor la domiciliu și a profitului companiilor de curierat.
Un avânt uriaș pe piața locală a înregistrat și producția de containere. Dacă în urmă cu câțiva ani, nimeni nu vorbea despre ele și erau folosite doar pe platformele de construcții, acum găsești cel puțin unul, două, trei sau chiar mai multe în curțile spitalelor, ale școlilor sau instituțiilor militare. Sunt ideale pentru izolarea unui număr restrâns de persoane și decongestionarea activității.

 
Experiență
 
Sibienii de la Modular Plus știu să facă orice dintr-o construcție modulară. O transformă imediat în casă sau spital. Florin Ianul, proprietarul companiei, spune că a avut ocazia să învețe construcțiile modulare atât în Europa cât și în SUA, din poziția de conducător al unor organizații sau parte din diverse procese de M&A. A fost martorul evoluției, în ultimii 15 ani, a celor 2 piețe, observând și efectul jucătorilor din Asia. „Scopul Modular Plus este acela de a crea construcții modulare deosebite, cu grad mare de personalizare și calitate. Dacă până acum 10-15 ani, în SUA, construcțiile modulare s-au diversificat prin inovație, antreprenoriat, viziune liberală și acces la capital, Europa a rămas mai conservatoare în folosirea modulelor standard“, a arătat Florin Ianul.
Cifra de afaceri a crescut acum semnificativ și-n Europa, atât datorită adaptării anumitor servicii la pandemie, dar și pentru că, versatile, containerele nu necesită fundație clasică sau un șantier, pot fi ușor relocate și sunt din materiale pentru care se garantează calitatea.
    Trimite prin e-mail