vineri, 5 februarie 2021

Publicat la 2/05/2021 01:51:00 p.m. de

„Împreună împotriva virusului“, la Copșa Mică

Primăria oraşului Copşa Mică vine în ajutorul persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, din localitate, care încă nu au reuşit să se înscrie pe platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.


Cu ajutorul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei, vom demara o campanie de înscriere a celor care solicită ajutor pentru înscrierea pe platformă. Pentru înscriere, persoanele în cauză sau aparţinătorii acestora vor solicita de la primărie un formular (pe care îl vor completa citeţ) cu datele personale ale persoanei în vârstă de peste 65 de ani şi îl vor depune tot la Primărie. Pentru a ne ajuta să fim şi mai mobili, domnul Iuliu Domşa va vizita la domiciliu persoanele în vârstă care se ştie că nu au aparţinători în oraş, pentru a le duce formulare de înscriere“, anunță reprezentanții Primăriei.

Modalități de înscriere

Tot în această perioadă, Direcţia de Asistenţă Socială Copşa Mică, împreună cu medicii de familie din oraş, stabilesc o listă a persoanelor imobilizate sau netransportabile care doresc să se vaccineze, pentru a fi imunizate de către echipa mobilă de vaccinare a Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Vârstnicii care au fost deja înscrişi de către membrii familiei pe platformă nu mai trebuie să completeze fişa de înscriere la vaccinare. Reamintim că înscrierea la vaccinarea împotriva Covid-19 este voluntară şi se poate realiza prin: înscriere online pe portalul vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare; înscriere la medicul de familie, pentru persoanele cu boli cronice; înscriere la Direcţia de Asistenţă Socială a primăriei unde aveţi domiciliu; înscriere telefonică la CallCenter, număr unic național - 021.414.44.25 sau Call-Center dedicat pentru județul Sibiu - 021.414.44.69“, informează Primăria Copșa Mică.

    Trimite prin e-mail