vineri, 19 februarie 2021

Publicat la 2/19/2021 06:26:00 p.m. de

Eric s-a întors acasă, la Mediaș

Gaz Metan a anunțat pe pagina oficială că brazilianul Eric de Oliveira a revenit la club, de această dată sub comanda lui Mihai Teja. 


În vârstă de 35 de ani, Eric va evolua pentru alb-negri până la finalul acestui sezon.  Revin cu gânduri bune. Au trecut patru ani de când am fost ultima dată aici. Fiind un jucător care de fiecare dată a dat tot ce a avut, simt că mai avem ceva de dat aici la Mediaș și am acceptat această provocare. Vali m-a chemat, dorința mea de a reveni acasă era mare ca să stau lângă copii, lângă familie, pentru ei am venit și pentru mine în special pentru că mai am multe de arătat că sunt același Eric care a venit cu mai mulți ani în urmă. Cu siguranță am planuri mari, să ajut echipa în acest sezon și să vedem ce va urma“, a declarat Eric.
 
Eric de Oliveira a ajuns la Mediaș, pentru prima dată, în 2007, echipa noastră fiind atunci în liga a II-a. În timp, a devenit cel mai important marcator din istoria clubului în prima ligă. 
„Eu sunt cel mai mare golgheter al clubului in Divizia A și as vrea să mai marchez. Mi-aș dori să mai dau cel puțin 10-15 goluri. Contează foarte mult că am ales să vin acasă. Vreau să mă pun pe picioare din punct de vedere fizic, pentru că ei mi-au dat încredere și asta contează pentru mine. De luni încep să fac antrenamente cu alergare și sper cât mai repede să revin pe teren. Nu am mai jucat de la sfârșitul lui octombrie și sper să revin cât mai repede“, a declarat Eric de Oliveira.
    Trimite prin e-mail