joi, 11 februarie 2021

Publicat la 2/11/2021 10:05:00 p.m. de

Eliminați din Cupă de Viitorul Tg. Jiu

Formația lui Mihai Teja a fost învinsă, în deplasare, de Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Daniel Paraschiv, după un sfert de oră de joc.


Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a avut prima șansă la poarta lui Alexandru Buzbuchi prin Daniel Paraschiv în minutul 10. Șutul acestuia nu a găsit însă cadrul porții. Același jucător a reușit să deschidă scorul peste alte cinci minute. Marius Cioiu a luat o acțiune pe cont propriu în partea stângă, a șutat, Alexandru Buzbuchi a respins mingea, iar Paraschiv pe fază a trimis-o în poartă.
Gaziștii au avut șansa egalării în minutul 20, atunci când Ze Manuel nu a găsit poarta de la mică distanță. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu putea marca din nou în finalul primei reprize, dar Alexandru Buzbuchi a reușit să respingă șutul lui Marius Cioiu, iar apoi a reținut mingea în fața lui Daniel Paraschiv. Alb-negrii au mai avut o ocazie cu șase minute înainte de finalul jocului, atunci când Sergiu Ciocan a șutat din careul de 16 metri, lateral dreapta, portarul a respins, iar Ricardo Valente aflat la finalizare nu a reușit să trimită spre poartă.

Pentru gruparea de pe Târnava Mare urmează un nou joc în deplasare, de această dată în campionat, luni după-amiază de la ora 17:30, cu FC Botoșani. (sursa: csgazmetan.ro)

    Trimite prin e-mail