marți, 12 ianuarie 2021

Publicat la 1/12/2021 09:20:00 a.m. de

Pieton lovit de mașină pe strada Unirii, în apropierea gării

Un medieșean a fost lovit de un autoturism pe strada Unirii din zona centrală a orașului. Accidentul de circulație s-a petrecut luni seara, pe strada Unirii, în apropierea gării. Bărbatul în vârstă de 51 ani a trecut strada prin loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism condus de un medieșean în vârstă de 55 ani.

„În municipiul Mediaș, pe strada Unirii, în zona stației CFR, un pieton în vârstă de 51 ani, localnic, se angajează în traversarea părții carosabile fără să se asigure, prin loc nepermis și este acroșat de un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 55 ani, tot din Mediaș“, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral. Acesta a fost transportat în vederea acordării de îngrijiri medicale, la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș de către un echipaj SMURD. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, zona Gării C.F.R., unde un pieton a fost acroșat de un autoturism. Pietonul, un bărbat de circa 51 de ani, a primit îngrijiri medicale și a fost transportat CPU Mediaș, conștient și cu traumatism cranio celebral“, menționează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Sibiu. (A.P.)

    Trimite prin e-mail